Facebook Linkedin

Termeni si conditii

Bine ati venit pe green-cat.ro!

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Compania care administreaza site-ul www.green-cat.ro, denumit in continuare green-cat.ro, este S.C Titania Comexim S.R.L, numita in continuare Compania, avand codul unic de inregistrare RO10019230 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. NR.REG J40/7778/1997.

Plasarea unei comenzi pe green-cat.ro implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.

Produsele comercializate prin intermediul gren-cat.ro sunt noi si insotite de factura fiscala (si / sau bon fiscal) .

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs comandat este valoarea sumei incasate de la acest client.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate.

Integralitatea si actualitatea informatiei

Desi noi depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Politica de confidentialitate

Informatiile furnizate catre Companie sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Companie.

Politica de vanzare online

Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

Green Cat isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Green Cat

Produse si servicii

Green Cat poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Green Cat are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Green Cat poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Green Cat va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. Green Cat nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.

In cazul platilor online Green Cat nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

In descrierea produselor si/sau serviciilor Green Cat isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Returnarea produselor

Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

  • Coletele prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate / facturate gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;
  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
Clientul se obliga sa notifice Green , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientului care a notificat Green Cat de retur, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, Green Cat considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Green Cat poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit

In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 10 zile lucratoare

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Litigii

. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Green Cat Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Green Cat se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Green Cat sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Green Cat, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Alte prevederi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate . Compania isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.

Compania mentioneaza ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, site-ul green-cat.ro nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

Dispozitii finale

Green Cat isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Green cat nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Green Cat isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
FaLang translation system by Faboba
Green Cat magazin
Magazin
Green Cat

Copyright © Titania Comexim S.R.L.
Sit optimizat pentru FireFox, Chrome, Safari si IE8, IE9 | powered by DrIT