Facebook Linkedin

Despre Regatta Professional

regatta
In spatele brandului Regatta este o afacere de familie din Manchester care se mandreste cu o gama de imbracaminte variata si accesbila pentru mediul outdoor. Cu o reputatie de peste 50 ani pe piata textilelor outdoor, Regatta are o abordare unica pepiata textilelor promotionale si corporate.

Cheia succesului Regatta este natura tehnica a colectiilor sale. Folosind materiale trademark, precum Isotex, Hydrafort sau Symmetry, produsele companiei ofera un grad ridicat de protectie si durabilitate. De la geci rezistente la apa la echipamente textile de protectie, Regatta garanteaza siguranta si stil in acelasi timp. Materialele si conceptele Regatta Professional se bazeaza pe cele mai tehnice si bune design-uri din gama de retail. Astfel, colectia Regatta Promotional si Corporate reuseste sa imbine stilul cu functionalitatea.

Regatta asigura productia in conditii ce respecta standardele etice. De asemenea, compania se implica activ in numeroase proiecte menite sa vina in sprijinul comunitatilor din preajma punctelor de productie si furnizare. 

Click dreapta "salveaza legatura ca" pentru a descarca catalogul

FaLang translation system by Faboba
Green Cat magazin
Magazin
Green Cat

Copyright © Titania Comexim S.R.L.
Sit optimizat pentru FireFox, Chrome, Safari si IE8, IE9 | powered by DrIT