Facebook Linkedin

Despre noi

Suntem o companie care importa si distribuie produse textile catre companii de pe piata romaneasca. Cu peste 15 ani de experienta in aceasta industrie, consideram ca rolul nostru este de a lucra cat mai apropiat de clienti, pentru a alege produsele si solutiile cele mai potrivite pentru nevoile lor.

Credem in parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere, in care sa ne sprijinim partenerii in proiectele lor. Ne place sa intelegem intai viziunea pe care o au clientii nostri pentru colaborarea cu noi, pentru ca apoi sa venim in intampinarea nevoilor si asteptarilor lor.

Promovam produsele realizate cu respect fata de mediul inconjurator si fata de societate. Credem ca fiecare lucru pe care il facem poate avea un impact pozitiv si ca fiecare dintre noi poatre aduce un plus in mediul cu care interactioneaza.

Ne place sa ne aratam suportul pentru proiectele sustenabile si responsabile. Astfel, s-a nascut webshop-ul Green Cat – WWF, unde puteti gasi o linie de tricouri din bumbac organic, iar 11 lei din pretul fiecarui tricou sunt redirectionati catre proiectele de conservare a mediului derulate de WWF in Romania.

Oferta noastra este formata dintr-o gama larga de articole, de la numerosi furnizori cu care colaboram, printre care: SwitcherWhaleResultMANTISHumbugz,RussellHanesB&CSGRegattaStormtech si FDM. Ne incurajam clientii sa achizitioneze produse promotionale eco friendly, insa stim ca acestea nu sunt potrivite pentru toate proiectele. De aceea credem ca cea mai buna solutie este sa ne impartasim experienta in industria textila.

Oferim optiuni variate de personalizare, printre care broderie, serigrafie, transfer, print digital, tampografie si sublimare.

Suntem parteneri exclusivi in Romania pentru marcile Switcher si Whale.
FaLang translation system by Faboba
Green Cat magazin
Magazin
Green Cat

Copyright © Titania Comexim S.R.L.
Sit optimizat pentru FireFox, Chrome, Safari si IE8, IE9 | powered by DrIT