Facebook Linkedin

Intregim colectia GC: va prezentam trei branduri noi!

Ne bucuram sa va anuntam ca ne-am extins gama cu produsele a 3 brand-uri noi!

O numim “intregire”, pentru ca alegerea brandurilor in cauza a fost deloc accidental. Odata ce ne-am decis sa alaturam si o gama de imbracaminte specializata colectiei de promotionale uzuale (tricouri, sepci, samd), am cautat cu grija cele mai bune optiuni din prezenta piata textila.

Va invitam deci sa faceti cunostiinta cu cei trei noi membri ai colectiei noastre textile!

 Sa incepem cu Stormtech. Desi a fost infiintat tocmai in Vancouver, British Columbia,  brandul Stormtech a reusit sa se extinda rapid pe piata Europeana, in prezent fiind distribuit in peste 30 tari.

 

stormtech-hs-1-epsilon-h2xtreme-hooded-softshell

 Stormtech se specializeaza in imbracamintea si accesoriile waterproof, breathable si rezistente la umezeala. Cu siguranta un star al colectiilor tehnice dedicate mediului outdoor,  Stormtech este cu siguranta un brand care va merita atentia.

 

stormtech-hs-1w-ladies-epsilon-h2xtreme-hooded


Urmatorul la rand este Regatta Professional – o veste cu siguranta buna pentru cei care sunt deja familiarizati cu gama Regatta retail. Iar pentru cei care fac acum prima oara cunostiinta cu Regatta: vorbim despre un brand cu peste 50 ani de experienta in domeniul textilelor outdoor, care este totodata unul dintre cei mai mari producatori de imbracaminte de performanta.

 

 

TRA355 M

 

Folosind materiale trademark, precum Isotex, Hydrafort sau Symmetry, produsele companiei ofera un grad ridicat de protectie si durabilitate. Materialele tehnice si conceptele folosite in confectionarea colectiei targetate catre mediul corporate sunt inspirate din colectiile high-end de retail. Asadar, de la geci rezistente la apa la imbracaminte de protectie, gama Regatta Promotional and Corporate garanteaza in mod egal atat stil cat si functionalitate. 

 

TRA660-atmos-base

 

 Nu in ultimul rand, ne bucuram sa va prezentam gama FDM. Daca sunteti in cautarea hanoracelor sau a jachetelor sport de calitate inalta si gandite special pentru a putea fi usor personalizate, ati ajuns exact unde trebuie. 

 

downloads 63

downloads 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lansat in februarie 2012, brandul FDM se adreseaza in mod specific mediului business, urmarind sa puna la dispozitia acestui segment de piata produse dedicate.  FDM are ca principii de business garantia unei palate consistente de culori si marimi, cu o buna disponibilitate si distributie la preturi competitive.

 

downloads 36


Daca inca mai aveti nevoie de alte motive pentru care oricare din aceste trei branduri sunt o alegere optima, va invitam sa le rasfoiti paginile cataloagelor: Regatta, Stormtech, FDM

FaLang translation system by Faboba
Green Cat magazin
Magazin
Green Cat

Copyright © Titania Comexim S.R.L.
Sit optimizat pentru FireFox, Chrome, Safari si IE8, IE9 | powered by DrIT