Facebook Linkedin

Tricoul WWF - o initiativa green

2013-07-26 13.17.18Sunt multe motive pentru care ai vrea sa fii posesorul unui tricou WWF.

In primul si primul rand, sunt cu panda. In al doilea rand, 11 RON din pretul platit de tine pe webshop-ul Green Cat (webshop) sunt redistribuiti catre proiectele de conservare WWF din Romania.

Dar cel mai important, intregul concept al tricoului WWF este un simbol pentru conservarea naturii, comert echitabil, agricultura organica si conditii de munca corecte. Pentru tine ca purtator, asta nu inseamna decat ca te vei bucura de calitatea superioara a bumbacului organic (aka cosier and fancier), din care sunt confectionate tricourile.

La nivel de industrie, unde noi va pregatim tricourile cu grija, cele de mai sus se traduc in selectia atenta a partenerilor cu care lucram.

WWF este unul dintre fondatorii initiativei BCI (The Better Cotton Initiative), care a pornit din dorinta de a introduce in sectorul productiei de bumbac un echilibru intre trade-off-ul economic, social si ecologic.
 
Sub BCI, agricultorul cultiva bumbacul in conditii mai sigure pentru mediu, ceea ce in consecinta, il ajuta sa produca mai eficient. Better Cotton este asadar, mai intai de toate, definitia unui mod sustenabil si responsabil de a produce bumbac si textilele aferente.

Tricourile Panda sunt facute cu respect fata de natura si oameni, brandul Switcher fiind membru al comunitatii internationale fair trade si GOTS (Global Organic Textile Standard).
 
  
diagram

Pentru echipa extinsa WWF si Green Cat, asta nu inseamna numai ca ne putem mandri cu fibra sustenabila si de calitate superioara a tricourilor panda din bumbac organic. Va putem promite de asemenea ca, de fiecare data cand va purtati tricoul panda, purtati si semnul contributiei personale la:
 
    • minimizarea impactului creat de pesticide asupra culturilor de bumbac
    • folosirea eficienta a apei si atentie catre disponibilitatea apei in zone afectate
    • grija pentru sanatatea solului
    • grija pentru conservarea calitatii fibrei
    • promovarea unor conditii de munca decente in productia bumbacului
Nu ramane decat sa intrati pe webshop-ul Green Cat, unde Panda Tees-urile isi asteapta posesorul :)

Stay Green! 
 
alex 
FaLang translation system by Faboba
Green Cat magazin
Magazin
Green Cat

Copyright © Titania Comexim S.R.L.
Sit optimizat pentru FireFox, Chrome, Safari si IE8, IE9 | powered by DrIT