Facebook Linkedin

Intregim colectia GC: va prezentam trei branduri noi!

Ne bucuram sa va anuntam ca ne-am extins gama cu produsele a 3 brand-uri noi!

O numim “intregire”, pentru ca alegerea brandurilor in cauza a fost deloc accidental. Odata ce ne-am decis sa alaturam si o gama de imbracaminte specializata colectiei de promotionale uzuale (tricouri, sepci, samd), am cautat cu grija cele mai bune optiuni din prezenta piata textila.

Va invitam deci sa faceti cunostiinta cu cei trei noi membri ai colectiei noastre textile!

Citește mai departe:Intregim colectia GC: va prezentam trei branduri noi!

Tricoul WWF - o initiativa green

2013-07-26 13.17.18Sunt multe motive pentru care ai vrea sa fii posesorul unui tricou WWF.

In primul si primul rand, sunt cu panda. In al doilea rand, 11 RON din pretul platit de tine pe webshop-ul Green Cat (webshop) sunt redistribuiti catre proiectele de conservare WWF din Romania.

Dar cel mai important, intregul concept al tricoului WWF este un simbol pentru conservarea naturii, comert echitabil, agricultura organica si conditii de munca corecte. Pentru tine ca purtator, asta nu inseamna decat ca te vei bucura de calitatea superioara a bumbacului organic (aka cosier and fancier), din care sunt confectionate tricourile.

La nivel de industrie, unde noi va pregatim tricourile cu grija, cele de mai sus se traduc in selectia atenta a partenerilor cu care lucram.

Citește mai departe:Tricoul WWF - o initiativa green

Green Cat si WWF la B'ESTFEST

Weekend-ul acesta ne gasiti la B’ESTFEST. Suntem impreuna cu prietenii nostri de la WWF Romania pentru a promova conservarea naturii si  gama de abia lansata de tricouri panda: “Tricoul unei generatii responsabile.

B’ESTFEST este un festival international de muzica, dar nu numai atat. Tot in cadrul festivalului poti gasi: expozitii de arta, parc de distractie, diverse workshop-uri si locuri de joaca. Intre timp te  poti relaxa la o terasa sau la un film.

best fest dancing
Daca nu ai inca bilet, mergi pe bestfest.ro si vino cu noi la distractie! 

Cand ajungi, ne gasesti la cortul WWF Romania, unde poti afla despre proiectele de conservare ale WWF si poti cumpara un tricou cu panda :)  Te asteptam cu surprize si multe povesti interesante.

Fii responsabil! Ajuta la conservarea naturii cumparand un tricou. Pentru fiecare tricou cumparat, Green Cat va re-directiona 11RON catre proiectele de conservare ale WWF Romania. 

WWF t-shirts

Lansare Magazin GC

Bine ati venit! Acesta este blogul Green Cat! Suntem incantati sa lansam blogul odata cu noul nostru WebShop. Vom posta saptamanal articole despre business, industria textilelor si in spatele scenei Green Cat.

Pe webshopul Green Cat veti gasi o varietate de produse pentru barbati, femei si copii la preturi fantastice. Va oferim o selectie de branduri printre care si Switcher si Whale, branduri pentru care suntem unici importatori in Romania.

Puteti gasi imbracaminte cu design funky, perfecte pentru vara aici.

Citește mai departe:Lansare Magazin GC

Green Cat magazin
Magazin
Green Cat

Copyright © Titania Comexim S.R.L.
Sit optimizat pentru FireFox, Chrome, Safari si IE8, IE9 | powered by DrIT